A TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft.

A TKJ Tűzoltókészülék Javító Kft. Miskolc egyik legrégebben alapított tűzvédelmi szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet folytató cége, amely az alábbi szolgáltatásokkal áll jelenlegi és leendő ügyfelei részére:

TKJ Logo
  • tűzoltó készülék ellenőrzés és javítás;
  • tűzoltó készülékek forgalmazása;
  • tűzoltó vízforrások és tartozékaik ellenőrzése és javítása;
  • tűzoltó vízforrások tartozékainak forgalmazása;
  • tűzvédelmi iratok elkészítése;
  • tűzvédelmi szaktanácsadás.

A Borsod-A-Z. megyei tűzoltó készülék javító műhelyek közül magasan a TKJ Kft. rendelkezik a legtöbb féle tűzoltó készülék típus javítására vonatkozó BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott engedéllyel. Ezáltal nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy egy a műhelybe beszállított tűzoltó készülék javítását a Kft. nem tudja elvégezni, csak alvállalkozók (pl. a hazai forgalmazó) bevonásával.

Ehhez tartozik, hogy a vevői, megrendelői kör nagysága miatt a cég által kialakított – elismerten alacsony – áraink, melyeket évente csak egyszer, az infláció mértékében emelünk, a vevőink és megrendelőink ilyen irányú igényeit is kielégítik. Ráadásul az általunk kiadott számlák nem tartalmaznak olyan meglepetéseket, mint például a pluszként megjelenő, irreálisan magas felhasznált alkatrész és tartozék árak.

Állandó kiemelt ügyfeleink részére – külön megegyezés szerint – az aktuális listaárból további engedmények is biztosíthatók.

A TKJ Kft. állandó kiemelt partnereit nyilvántartja és automatikusan beütemezi a tűzoltó készülékek, valamint tűzoltó vízforrások szükséges gyakoriságú helyszíni ellenőrzését, ezzel is biztosítva partnerei részére a jogszabálysértés figyelmetlenségből fakadó elkerülését és a tűzvédelem e területének megfelelő szinten tartását.

Ha ügyfeleinknél tűzoltó készülékek, illetve tűzoltó vízforrás tartozékok pótlására van szükség, részükre minden esetben a hazai típusválaszték legjobb, legmegbízhatóbb darabjaiból kínáljuk fel a megfelelő új eszközöket, ezáltal is hozzájárulva a tűzbiztonság folyamatos fejlesztéséhez.

Cégünk folyamatos napi kapcsolatot tart fenn a legnagyobb hazai tűzoltó készülék, valamint tűzvédelmi felszerelés gyártó, illetve forgalmazó szervezetekkel. Minden Magyarországon gyártott és forgalmazott tűzvédelmi eszköz, felszerelés, készülék beszerezhető a Kft. közvetítésével.

Tevékenységünket, a felügyeletünket folyamatos ellenőrzések útján ellátó Borsod-A-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság elismerése mellett végezzük. Munkánkkal kapcsolatban a legmagasabb tűzvédelmi szakmai szintet képviselő BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sem talált kifogásolni valót.

A 2001. június 25-én bevezetett, és azóta folyamatosan fenntartott ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel is a magas színvonalú, kifogástalan munkavégzés feltételrendszerének megteremtését tűztük ki célul.

Referenciák:

Hirdetés

Valid HTML5  Valid CSS3  Adobe Flash Player letöltése  Adobe Reader letöltése  Nyomtatható verzió
A TKJ Kft. elérhetőségei E-mail küldése